Ondersteun uw event

Ticketscanning, hostessen, gatekeepers, barpersoneel, en nog veel meer!

Alles wat u nodig hebt om uw event te ondersteunen!

 

Ondersteun uw event

Ticketscanning, hostessen, gatekeepers, barpersoneel, en nog veel meer!

Alles wat u nodig hebt om uw event te ondersteunen!

 

Ondersteun uw event

Ticketscanning, hostessen, gatekeepers, barpersoneel, en nog veel meer!

Alles wat u nodig hebt om uw event te ondersteunen!

 

Over ons

Over ons bedrijf

Workaholix, formerly known as ‘NY Services’. Om duidelijk te maken waar onze onderneming voor staat en iets dat vlotter uitgesproken wordt, hebben we onszelf omgedoopt naar Workaholix!

Workaholix moet bekend raken als een onderneming die klaar staat om de klanten te voorzien van medewerkers. Medewerkers die op hun beurt met een glimlach aan de slag gaan, een job uitvoeren zoals vooraf besproken en hiervoor hun beste beentje voorzetten.

Een familiaal karakter, persoonlijk contact en goede communicatie moeten ervoor zorgen dat de sfeer binnen Workaholix optimaal is. Op deze manier streven we ernaar dat iedereen gemotiveerd aan de slag gaat en de klanten enkel maar positief kunnen reageren.

Onze diensten

Hostessen & hosts

Een hostess/host is het gezicht van uw evenement. Het is de eerste en laatste beleving van uw gasten en dient tot in de puntjes verzorgd te zijn. Workaholix helpt u verder met ervaren hostessen/hosts die uw gasten in de watten leggen.

Ticketscanning

Op een snelle en correcte manier zorgen we voor de scanning van tickets.
Dit zorgt voor een minimum aan wachtrijen en een maximum aan feestplezier!

Barpersoneel

We zorgen voor die menselijke schakel tussen de koelcellen en jouw bezoekers. We voelen ons opperbest wanneer we met een glimlach en een vlotte bediening uw bezoekers kunnen laten feestvieren. We schakelen snel en zorgen voor de juiste snelheid!

Parkingcrew

Met een wit fluo-hesje trekken we de aandacht van de bezoekers. Workaholix helpt met het begeleiden van het parkeren van de voertuigen. Met ons ruimtelijk inzicht halen we het meeste rendement uit uw parking accommodatie. Jouw event is alvast goed gestart!

Gatekeeping

Een vlotte toegang garanderen tot het     evenement en bij incidenten zorgen dat noodprocedures opgevolgd worden.

Stagehands

Onze medewerkers steken de handen uit de mouwen en gaan aan de slag met wat jouw visie en beeld is om het event neer te zetten.

Wat drijft ons

Onze missie

Workaholix engageert zich om een event tot een succes te brengen. Wij beschouwen het onze missie om bij te dragen tot het succes door Workaholix-crew aan te leveren. We denken graag mee en zijn altijd zelf aanwezig op de werkvloer. Onze medewerkers moeten ambassadeurs zijn van dat succes, daar gaan we voor!

01. Strategisch

We willen optimaal functioneren en er voor zorgen dat we uitvoeren wat nodig is, hiervoor gaan we in overleg. Tijdens dit overleg wordt er vrijuit gepraat over uw doel dat u voor ogen hebt, en wij zullen daar gepaste voorstellen voor doen om dat doel te realiseren.

02. Professioneel

Wij trachten steeds met grote professionaliteit aan de slag te gaan, dit met respect voor zowel bezoekers als onze medewerkers. Een eerste indruk zegt immers veel, maar het totaalplaatje moet ook kloppen natuurlijk.

03. Loyaal

Een stevige partnerschap, waar u als klant zich prettig bij voelt en wij als leverancier graag voor werken. Hier durven we dan ook spreken van loyaliteit, naar u toe om er voor te zorgen dat uw event op de eerste plaats komt.

Bewezen Succes

Cijfers Liegen Niet

Workaholix, of voorheen NY Services, bestaat sinds oktober 2017. We spreken nog niet over decennia, maar toch spreken de cijfers voor zich.

%

Omzetstijging

%

terugkerende klanten

Referenties

Graspop Metal Meeting logo
tomorrowland black&white logo
Rampage logo
Live Nation
Brussels Jazz Festival
Antwerp Expo

Onze klanten

Geïntrigeerd?

Over ons

Keizerstraat 5, 2000 Antwerpen

Info@workaholix.eu

+32 (0) 473 55 78 15

Waar zijn we actief?