Ondersteun ons team

Ticketscanning, parking crew, gatekeeping, achter de bar, enzoverder!

Wat spreekt je aan en zou je graag willen doen?

 

Ondersteun ons team

Ticketscanning, parking crew, gatekeeping, achter de bar, enzoverder!

Wat spreekt je aan en zou je graag willen doen?

 

Ondersteun ons team

Ticketscanning, parking crew, gatekeeping, achter de bar, enzoverder!

Wat spreekt je aan en zou je graag willen doen?

 

Over ons

Over ons bedrijf

Workaholix, formerly known as ‘NY Services’. Om duidelijk te maken waar onze onderneming voor staat en iets dat vlotter uitgesproken wordt, hebben we onszelf omgedoopt naar Workaholix!

Workaholix moet bekend raken als een onderneming die klaar staat om de klanten te voorzien van medewerkers. Medewerkers die op hun beurt met een glimlach aan de slag gaan, een job uitvoeren zoals vooraf besproken en hiervoor hun beste beentje voorzetten.

Een familiaal karakter, persoonlijk contact en goede communicatie moeten ervoor zorgen dat de sfeer binnen Workaholix optimaal is. Op deze manier streven we ernaar dat iedereen gemotiveerd aan de slag gaat, elke keer opnieuw.

Wat doen wij?

Hostessen & hosts

Een hostess/host is het gezicht van een evenement. Het is de eerste en laatste beleving van de gasten en dient tot in de puntjes verzorgd te zijn. Workaholix helpt u verder met ervaren hostessen/hosts die uw gasten in de watten leggen.

Ticketscanning

Op een snelle en correcte manier zorgen we voor de scanning van tickets.
Dit zorgt voor een minimum aan wachtrijen en een maximum aan feestplezier!

Barpersoneel

We zorgen voor die menselijke schakel tussen de koelcellen en de bezoekers. We voelen ons opperbest wanneer we met een glimlach en een vlotte bediening de bezoekers kunnen laten feestvieren. We schakelen snel en zorgen voor de juiste snelheid!

Parkingcrew

Met een wit fluo-hesje trekken we de aandacht van de bezoekers. Workaholix helpt met het begeleiden van het parkeren van de voertuigen. Met ons ruimtelijk inzicht halen we het meeste rendement uit de parking accommodatie.

Gatekeeping

We garanderen een vlotte toegang tot het evenement en bij incidenten zorgen we dat noodprocedures opgevolgd worden.

Stagehands

Onze medewerkers steken de handen uit de mouwen en gaan aan de slag met wat de klant zijn/haar visie en beeld is om het event neer te zetten.

Wat drijft ons

Onze missie

Workaholix engageert zich om een event tot een succes te brengen. Wij beschouwen het onze missie om bij te dragen tot het succes door Workaholix-crew aan te leveren. We denken graag mee en zijn altijd zelf aanwezig op de werkvloer. Onze medewerkers moeten ambassadeurs zijn van dat succes, daar gaan we voor!

Raak betrokken

Om onze groei op te vangen zijn we steeds op zoek naar extra krachten. Tenslotte maken we naam en faam door onze medewerkers die telkens de job uitvoeren zoals de klant dit wenst.
Daarom betrekken we jou graag in ons team!

Komende events

4/5/6/7 JUL – RAMPAGE OPEN AIR

Hele dag Het grootste Drum&Bass en Dubstep festival gelegen in Kristalpark te Lommel. Hier zoeken we ticketscanners en parking crew.

14 JUL – P!NK Summer Carnival 2024

Hele dag P!NK keert terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa met haar spectaculaire Summer Carnival World Tour. Voor P!NK zijn we op zoek naar ticketscanners en parking crew.

Waar kan jij werken?

Graspop Metal Meeting logo
tomorrowland black&white logo
Rampage logo
Live Nation
Brussels Jazz Festival
Antwerp Expo

Waar kan jij werken?

Geïnteresseerd?

Over ons

Keizerstraat 5, 2000 Antwerpen

Info@workaholix.eu

+32 (0) 473 55 78 15

Waar zijn we actief?